Vis & water

Nieuw: Visblad bewaarmap

7132
21 mei 2010

Veel lezers van Hét Visblad bewaren graag hele jaargangen van hun lijfblad. Zo kun je handig nog eens even een bepaalde vistip opzoeken of er een specifiek artikel weer op naslaan. Maar je kunt niet eindeloos stapels bouwen van Visbladen. Daarom is er nu de Visblad bewaarmap.

In deze fraai vormgegeven en stevige kartonnen map van A4-formaat bewaar je netjes en handig een hele jaargang van Hét Visblad. Met de bijgeleverde 24 klemmetjes zet je de twaalf edities simpel op chronologische volgorde vast.

Een klemmetje komt aan de bovenkant van het hart van het magazine, een andere aan de onderkant. Zo zit het blad stevig vastgeklemd, maar kun je er tegelijkertijd ook nog gemakkelijk snel doorheen bladeren. Alles netjes opgeborgen en toch ook bij de hand.

De unieke Visblad bewaarmap is nu te koop voor slechts € 12,50 incl. verzendkosten!

Actie

Bestel 4 Visblad Bewaarmappen en betaal in plaats van 50 euro slechts 35 euro inclusief verzendkosten! Klik hier voor deze actie!

-> Naar de webshop en direct bestellen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.