Vis & water

Hengelen naar stem sportvisserij (video)

7349
03 jun 2010

Met de Tweede Kamer verkiezingen voor de deur, deed Vis TV onder de diverse visserijwoordvoerders van de politieke partijen rondvraag naar hun houding ten opzichte van de sportvisserij.

Diverse partijen – waaronder PvdA, VVD, CDA, SP en zelfs de Partij voor de Dieren – wilden graag voor de camera hun mening geven over het sportvissen. Groen Links, PVV en D66 hadden helaas geen tijd. Niet zo slim, want de twee miljoen sportvissers in Nederland vertegenwoordigen erg veel kamerzetels. Gelukkig voor D66 kreeg het team van Vis TV fractievoorzitter Alexander Pechtold alsnog te pakken op het Binnenhof.

Hoe al deze politici denken over de toekomst van de sportvisserij, vissen voor de jeugd, maar ook over onderwerpen als actief Actief Biologisch Beheer, kunt u zien in de laatste aflevering van Vis TV die zondag 6 juni om 10.00 uur wordt uitgezonden op RTL7. Dit televisiefragment is uiteraard ook terug te vinden op deze website. Daar zijn ook de volledige interviews en de standpunten van de politieke partijen ten aanzien van de sportvisserij terug te vinden.

Mis deze aflevering niet en wacht met het bepalen van uw politieke keuze tot na 6 juni. U zult namelijk verbaasd zijn over de mening van onze volksvertegenwoordigers!

Check hieronder alvast de beelden van het bezoek van Vis TV aan politiek Den Haag:

-> Klik hier voor de full-length filmpjes van de politici

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide