Vis & water

Barbeel koppelwedstrijd 2010

7880
27 jul 2010

Dit jaar zal er weer een barbeelwedstrijd plaatsvinden. Wegens kribverlagingen is er gekozen voor de IJssel. Datum: Zondag 3 oktober 8.30-13.00 uur. Sportvisserij Nederland zal samen met Federatie Oost Nederland de organisatie op zich nemen.

Na het succes van 2008 en 2009 gaan we er ook dit jaar weer een leuke en leerzame dag van maken. Het doel van de wedstrijd is een beeld krijgen van de barbeelstand in onze rivieren. Het wedstrijdelement komt dus niet op de 1e plaats, vangstenregistratie en een gezellige dag zijn het belangrijkst.

De 2 gekozen trajecten zijn Zutphen en Deventer. Hier kunnen we maximaal 40 koppels kwijt, dus 80 deelnemers.

Inschrijven kan vanaf maandag 2 augustus 12.00 uur via onze website. Inschrijving is enkel mogelijk via het inschrijfformulier. Wees er snel bij want de verwachting is dat het snel vol zal zitten. Individueel inschrijven kan ook, maar dan wordt je met een willekeurig persoon op de krib geplaatst.

 Verdere informatie zal worden verstrekt via de site.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.