Vis & water

Over vissteigers, visstoepen en trailerhellingen

7450
28 nov 2011

In de Verenigingsservice vind je vanaf vandaag een flink aantal beschrijvingen en ideeën om de sportvisserijvoorzieningen aan je viswater te verbeteren. Denk hierbij aan diverse typen vissteigers, trailerhellingen, visstoepen, hekoverstappen en andere aanpassingen aan het viswater en de visstekken.

Als sportvisser heb je maar weinig nodig om je hobby te kunnen uitoefenen: vis en viswater. Maar wat als je wel viswater tot je beschikking hebt, maar er niet bij kunt komen? Bijvoorbeeld omdat je nergens bij het water kunt komen doordat de oevers te sterk begroeid zijn? Of er loopt geen weg langs het water en je mag de aangrenzende gronden niet betreden? En wat als je met een boot het water op wilt? Of als je minder valide sportvisser bent? Dan is het nog lastiger om een geschikte - en veilige! - visstek aan het water te vinden.

Wil je je water nóg beter bevisbaar maken voor al je leden, ga dan nu direct naar de Verenigingsservice!

Voor sommige sportvisserijvoorzieningen kan subsidie bij Sportvisserij Nederland worden aangevraagd. Klik hier voor meer informatie over het Fonds Verbetering Sportvisserijmogelijkheden.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.