Vis & water

VISMA Presentatie voor bestuurders

6489
27 mrt 2012

Op donderdag 22 maart jl. waren circa honderd bestuurders van hengelsportverenigingen en federaties aanwezig bij de opening van de VISMA. Onno Terlouw, hoofd afdeling Communicatie, presenteerde namens Sportvisserij Nederland de resultaten van 2011 en de geplande activiteiten voor 2012.

In zijn presentatie liet Onno de ontwikkeling in het ledental en dus de VISpas tot en met 2011 zien. Ook vissende vrouwen en de Visserijwetswijzigingen passeerden de revue, alsmede ledenwerving, ontwikkelingen in het jeugdwerk, de verenigingsondersteuning en Nationale Hengeldag.

Speciale aandacht was er voor twee nieuwe Apps en bijbehorende websites, Mijn VISmaat en de nieuwe VISplanner. Beiden gaan in 2012 live!

En er was natuurlijk aandacht voor het WK Kustvissen en het WK Dames Zoet 2012, die beiden in Nederland worden georganiseerd!

Mocht u de presentatie hebben gemist of juist nog eens willen bekijken, klik dan hier!

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.