Vis & water

Jaarverslag 2011 (download)

7255
13 jul 2012

2011 was een bewogen en mooi sportvisjaar. Een nieuw bestuur, het tegengaan van de bouw van waterkrachtcentrales, het openen van de Haringvlietsluizen, steeds meer haaien voor de kust, bevordering van de aalstand, en meer belangrijke dossiers.

Daarnaast is er weer meer water in de Landelijke Lijst van viswater terecht gekomen. En zijn weer fors meer sportvissers aangesloten, met name jeugd groeide explosief. Vis TV brak alle kijkrecords en diverse media bereikten meer mensen dan ooit met uiteenlopende sportvisserijboodschappen.

Ingeborg Oudenaerd werd wereldkampioen en het heren feederteam én jeugd  kustvisteam veroverden het brons op de WK's. Maar er gebeurde nog veel meer...

In het Jaarverslag 2011 (pdf) vind je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar, alsook de jaarrekeningen, ondersteund met prachtige sportvisplaten.

-> Download hier het Jaarverslag 2011 (pdf)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide