Vis & water

Check nu de vangsten in Nederland via MijnVISmaat

7957
14 aug 2012

De MijnVISmaat website heeft zojuist een aantal nieuwe functionaliteiten gekregen. Check alle vangsten in Nederland, reageer erop, bekijk foto's in groot formaat, vind vismaten makkelijker en meer!

MijnVISmaat wordt deze zomer fors uitgebreid. Vanaf nu kun je op de site alle openbare vangsten bekijken, en erop reageren als je bent ingelogd. Ook kun je vangstfoto's in het groot bekijken, door erop te klikken.

Klik voor alle vangsten op de knop 'Meer' bij 'Laatste vangsten' op www.mijnvismaat.nl. Als je bent ingelogd, vind je de vangsten links onderin je profielpagina.

 
Check eenvoudig alle vangsten in heel Nederland. Filter ze op periode, vissoort en met of zonder foto!


Grote foto's: klikken en genieten maar!

Vismaten zoeken

De zoekfunctie voor vismaten is verbeterd, waardoor je nu makkelijker vismaten kunt vinden. Zoek nu op voor- en/of achternaam (voorwaarde is uiteraard wel dat iemand zijn of haar profiel voor iedereen zichtbaar heeft staan). Zoek maar eens op Ed Stoop en Marco Kraal, want ook deze heren zijn tegenwoordig actief op MijnVISmaat.


Nu nog makkelijker vismaten zoeken, bijvoorbeeld Ed Stoop

Decimalen invoeren

Ook decimalen invoeren bij lengte, gewicht en diepte is nu mogelijk. Bovendien is de berichtenteller verbeterd; deze neemt nu netjes af als je berichten leest.

Update apps

Alle deze verbeteringen zullen in de aanstaande updates van de MijnVISmaat app in AppStore en Google Play meegenomen worden. Die volgt zeer binnenkort voor beide platforms.

Er komt meer aan...

Naast voornoemde wijzigingen zullen de komende weken ook de volgende uitbreidingen en verbeteringen doorgevoerd worden:

  • Je persoonlijke vangststatistieken met uitgebreide mogelijkheden en grafieken (website)
  • Notificaties instellen: per e-mail als vismaten zich aanmelden, vangsten doen of sessies starten (website + apps)
  • Bugfixes (apps)
  • Mobiele website MijnVISmaat voor andere platforms


Binnenkort: je persoonlijke statistieken beschikbaar

Kortom: houd de site in de gaten, binnenkort meer goed nieuws!

Ruim 17.000 vismaten in drie maanden

Inmiddels zijn alweer ruim 17.000 VISmaten verenigd op MijnVISmaat. En dat binnen drie maanden! Waar wacht je op? Meld je ook aan via www.mijnvismaat.nl of download de app in de AppStore of Google Play voor Android.

 

Op de hoogte blijven kan ook via Twitter (@MijnVISmaat) en Facebook (www.facebook.com/mijnvismaat).

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.