Vis & water

Hulp gevraagd: inventarisatie aangepaste visstekken

6463
04 okt 2012

Sportvisserij Nederland roept de hulp in van alle sportvissers in Nederland! We inventariseren op dit moment de aangepaste visstekken in Nederland, zodat we deze op VISplanner.nl kunnen zetten.

Sportvisserij Nederland is vorig jaar gestart met een landelijke inventarisatie van aangepaste visplaatsen voor sportvissers met een lichamelijke beperking. Deze inventarisatie moet duidelijk maken waar aangepaste visplaatsen zijn aangelegd, hoe ze functioneren en in welke staat ze verkeren. Via VISplanner zijn deze vervolgens op kaart te bekijken.


Check op VISplanner.nl eenvoudig en snel op kaart waar aangepaste visstekken liggen bij jou in de buurt.

Er zijn inmiddels al veel aangepaste visplaatsen aangeleverd en verwerkt in de Visplanner. Helaas is de lijst met aangepaste visplaatsen nog lang niet volledig. Om deze lijst volledig te krijgen hebben wij jouw hulp nodig:

Oproep

Ben jij bekend met één of meer aangepaste visplaatsen? Dan ontvangen wij graag per mail of telefoon (030-6058423) de coördinaten of adresgegevens en eventueel wat je van de voorziening vindt (en de staat waarin deze verkeert). Een foto van de stek zou helemaal mooi zijn. Ook die komt namelijk op VISplanner te staan.

Contact

Naast de locaties van aangepaste visstekken, komen we graag in contact met sportvissers met een lichamelijke beperking, die afhankelijk zijn van aangepaste visplaatsen. Voel jij je aangesproken of ken je iemand en wil je ons helpen aan meer informatie? Dan komen we graag met jou in contact. Bel (030-6058423) of mail. Ons contactpersoon is Mark Freriks, stagiair/ opleiding Watermanagement.

Over Mark:


Mijn naam is Mark Freriks en ik loop stage bij Sportvisserij Nederland gedurende 20 weken. Ik zit op het Helicon in Velp, waar ik de opleiding Watermanagement volg. Mijn stageopdracht bij Sportvisserij Nederland is om de wensen en eisen die een sportvisser met een lichamelijke beperking stelt aan de visplaats te inventariseren.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.