Vis & water

Uitzending gemist: vissen bij Studio MAX Live (video)

8556
17 apr 2013

In Studio MAX Live (Omroep MAX) vandaag aandacht voor de hengelsport. Voor de rubriek ‘Als ik het voor het zeggen had’ nam het programma een kijkje in de Rotterdamse haven, bij sportvissers Robert de Wilt en Carl Greve. Laatstgenoemde ving daarbij ‘live on cam’ een heuse zeeforel. Mooie beelden, dus!


Check hier de uitzending. Het fragment waarin de twee fanatieke zeevissers hun kunsten vertonen op de Maasvlakte, begint vanaf min. 27:35 en duurt ongeveer drie minuten. 


Omroep MAX op pad met sportvissers Robert de Wilt (links) en Carl Greve.

Studio MAX Live
Studio MAX Live wordt gepresenteerd door Frank du Mosch en Cilly Dartell. Het programma wordt elke maandag t/m donderdag live uitgezonden van 12.15 – 13.30 uur op Nederland 1. Studio MAX Live bekijkt de actualiteit met andere ogen. Frank en Cilly ontvangen hoofdrolspelers uit het nieuws en praten met mensen die door de actualiteit zijn geraakt of geïnspireerd. Studio MAX Live gaat ook de straat op, het koffiehuis in en zoekt naar raakvlakken tussen heden en verleden. Naast dagelijkse nieuwsgasten is er ook veel ruimte voor humor, entertainment en buitenlands nieuws.

Hier de volledige link naar de Studio MAX Live-uitzending van vandaag: http://www.studiomaxlive.nl/17-04-2013/aflevering-119

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.