Vis & water

Bijzondere vangsten van MijnVISmaat

9954
24 jun 2013

Wat vissen zo leuk maakt is dat je nooit van de voren weet wat je gaat vangen. Je kan de meest vreemde vissen vangen in wateren waar je het niet van zou verwachten. Vissen blijven ons verwonderen. Zo verwonderde het team van MijnVismaat zich ook over de bijzondere vangsten die zij tegen kwamen bij het doorlopen van alle vangsten in ww.mijnvismaat.nl

Een greep uit de vele bijzondere vangsten die nu in MijnVISmaat staan:


Dhr. K. Wagenaar viste aan de IJssel en ving een prachtige sneep van maar liefst 52 cm!


Lars van Duinen wist deze zeldzame vorskwab te vangen.


Remmelt Zeilstra ving deze gevlekte lipvis van 32 cm tijdens een zeevissessie. Het zijn bijzonder sterke vissen die slechts sporadisch in Nederland worden gevangen.


Henk Vorenholt ving deze mooie tarbot. Een leuke afwisseling naast de algemener voorkomende bot en schar.


Koen van Oers ving deze Donaubrasem welke met een voorzichtige opmars bezig is in ons land.

Stuk voor stuk vangsten om nooit meer te vergeten!

Ook een bijzondere vangst gedaan?

Heb jij ook een bijzondere vis gevangen of weet je niet welke vis je gevangen hebt? Mail het dat naar dit adres. Het team van MijnVISmaat zal waar nodig ook namen van vissoorten aanpassen. Zo helpen we iedereen de juiste namen van vissoorten te gebruiken en geven de vangstgegevens een beter beeld van de visstand.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.