Vis & water

Topcompetitie boot 2013 - Matige visvangst, maar wel nog 6 haaitjes.

5408
07 okt 2013

Zondagmorgen 07.00 uur aan de steiger van Andre Vriends met het schip de ‘Big Marlin’ begon de eerste topcompetitiedag Bootvissen. De inzet, een team voor het W.K. Boot in Weymouth 2014 (Engeland) en een team voor de Meerlanden Boot 2015 in Heiligenhaven ( Duitsland).

De deelnemers dit jaar zijn, Frank van Schilt, Ernest Ripson, Arjan Rijnberg en Piet Buijk, deelnemers van het laatste WK team in Portugal, verder Sjaak Verburg ( WK Boot 2012), Mark van Wanrooy, Remco Geuze, Leen van Marion, Albert Leeuwis en Leo Havermans als nieuwkomers.

Er werd in de omgeving van de ZBJ boei en de Meerkerk gevist. Dit op ca. 14 Mijl vanuit het werkeiland Neeltje Jans. Op deze plaats was de dag van te voren redelijk gevangen, want de zomervis is nog niet helemaal vertrokken en heeft maar mondjesmaat plaats gemaakt voor de wintervis, zoals Wijting, Schar en Gul. Het wordt wel elke week beter met de wintervis maar het gaat geleidelijk, dit vanwege een nog te hoge watertemperatuur, het is zeewater is nu nog steeds 17 Gr.C.

Klik hier voor het volledig verslag met uitslag

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.