Vis & water

Herenteam op weg naar WK Kustvissen 2013

6157
08 okt 2013

Een mix van ervaring en fris nieuw elan als team bestaande uit John Muis, Mike Lubbers, Theo van Broeck, Ruud van Noord en Tom v/d Pol reizen samen met de nieuwe coach heren Arthur van Tienen af naar Spanje om daar op de stranden van Torremolinos de vorig jaar in eigen land behaalde Wereldtitel zo goed mogelijk te verdedigen.

Na een pittige Topcompetitie vorig jaar zijn deze mannen begin dit jaar begonnen een de voorbereiding voor dit aankomende WK onder leiding van de in april aangestelde coach
Arthur van Tienen.

Bij coach Arthur van Tienen staan de onderlinge samenwerking, teamspirit, motivatie, relativeringsvermogen, omgaan met succes/tegenslag en positieve spanning opbouw centraal.
Vissen op onze stranden hoef je deze mannen niet te leren, wel het samen doorgronden en eigen maken van de andere/veranderende omstandigheden waar de specifieke visserij op Middellandse zee vissoorten om vragen.

Klik hier voor het vervolg

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.