Vis & water

Unieke vis sleutelhangers (webshop)

12876
06 feb 2014

Aan het brede assortiment hengelsportproducten van Sportvisserij Nederland is recentelijk een noviteit toegevoegd. De sleutelhanger met vissen hologram én verlichting.

Let op: op Carp 2014 in Zwolle zijn verschillende unieke uitvoeringen te koop, alleen tijdens de beurs te verkrijgen!

Zoek je nog een leuk cadeautje voor je vismaat of een uniek sportvisgadget voor jezelf? Dan is de sleutelhanger met vissen hologram én verlichting iets voor jou. Deze sleutelhanger heeft een ingegraveerde structuur met de afbeelding van een karper of snoek. Door de afbeelding uit verschillende hoeken te bekijken, lijkt het platte beeld te veranderen en ontstaat de indruk van een ruimtelijk, driedimensionaal beeld.

Daarbij verlicht je het hologram ook nog eens simpel met één druk op de knop – handig voor als je in het donker je sleutels of het sleutelgat zoekt. De sleutelhanger is in diverse kleuren verlichting verkrijgbaar. De variant met de snoek is er in uitvoeringen met blauw en wit licht, die met de afbeelding van een karper is er in de kleuren wit en groen.

Bestellen

De sleutelhangers worden door de firma Lodex op de markt gebracht. Omdat de hierop gebruikte afbeeldingen afkomstig zijn uit de Veldgids van de Nederlandse zoetwatervissen, heeft Sportvisserij Nederland in ruil voor het beschikbaar stellen van deze afbeeldingen de kans gekregen om de sleutelhanger tegen gereduceerd tarief aan te bieden.

De sleutelhanger is straks ook verkrijgbaar bij onze stand op de beurs Carp Zwolle, die op 8 en 9 februari plaatsvindt in de IJsselhallen te Zwolle. Vanaf vandaag zijn deze unieke sleutelhangers ook te bestellen via de webwinkel van Sportvisserij Nederland. De prijs per sleutelhanger bedraagt € 9,95.

Belangstelling

Een share & win actie op onze Facebookpagina zorgde voor zeer veel positieve reacties op de sleutelhangers. Om die reden vinden inmiddels gesprekken plaats met de leverancier om het assortiment met meer vissoorten uit te breiden. Houd Facebook en onze site in de gaten!

-> Bestel direct de snoek of de karper!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.