Vis & water

HSV Service nu ook op Facebook!

6122
10 feb 2014

Met de online HSV Service biedt Sportvisserij Nederland een uitgebreide praktische hulp voor verenigingen. Wil jij direct contact met de HSV Service van Sportvisserij Nederland of je federatie? Ga naar de HSV Service Facebookpagina. Als je "vind ik leuk" aanklikt ben je altijd actueel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Op de HSV Service Facebookpagina lees je dagelijks nieuwe praktische tips en lichten we goede praktijkvoorbeelden van bestaande verenigingen uit.

Op de Facebookpagina kun je direct reageren op berichten, vragen stellen, meediscussiëren en suggesties doen voor verbeteringen in onze verenigingsondersteuning. En je kunt natuurlijk meedenken en -werken aan manieren om het vrijwilligerswerk bij hengelsportverenigingen nog leuker en nog effectiever te maken!

Dus ben jij vrijwilliger bij een hengelsportvereniging en heb je een Facebook account? Vind dan onze HSVService leuk!

Let op: hij is 'vers van de pers' en het is er nu nog betrekkelijk rustig, maar we hebben grootse plannen! Houd dus de pagina vooral in de gaten en 'like' 'm alvast!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.