Vis & water

Visblad TV - masterclass geepvissen

9490
25 jun 2015

Voor de nieuwe aflevering van Visblad TV reisden we deze maand af naar het Zeeuwse Westkapelle. Daar zocht presentator Ed Stoop samen met zeeviscrack Adriaan Dronkers de zeedijk op om de geep te verleiden.

Deze ‘zomergast’ is een heuse acrobaat en geeft leuk sport aan licht materiaal. Of Adriaan de ‘paling met snavel’ weet te strikken, zie je in onderstaande video:


Gerelateerde berichten
21 mei 2015 Visblad TV - mobiel karpervissen met Roy Alofs 8612 Deze maand zochten we met Visblad TV de Achterhoekse beken op. Deze oer-Hollandse beken herbergen namelijk een prima karperbestand. In het fraaie landschap deed fervent karpervisser Roy Alofs zijn mobiele visserij op Cyprinus carpio uit de doeken. Of hij ook een heuse Achterhoekse karper aan de camera kon showen, zie je in onderstaande video. 23 apr 2015 Visblad TV - Vooruitblik WK Feedervissen 2015 7764 Deze zomer van 6 tot 12 juli vormt het Kanaal Gent-Terneuzen het decor voor het WK Feedervissen. Visblad TV zocht daarom feederspecialisten Peter van der Willik en Marco Hofman op aan de oevers van dit Zeeuwse scheepvaartkanaal. Tijdens een trainingssessie blikken deze toppers vooruit op dit komende WK in eigen land en geven zij een kijkje in de specialistische feedervisserij. 20 feb 2015 Visblad TV - Bottenbal op de picker (video) 6387 In de nieuwste aflevering van Visblad TV schoof Hét Visblad aan bij Bente Morsch die in de koudere periode graag het brakke water opzoekt. Op het Noordzeekanaal – bij het sluizencomplex van IJmuiden – vist Bente gericht op bot met de winkle picker. 27 jan 2015 Visblad TV – Uitwaaien op de Westerschelde (video) 7882 In de nieuwe aflevering van Visblad TV stapte Hét Visblad aan boord van de Wiesje om in gezelschap van een aantal opstappers te gaan ankervissen op de Westerschelde. Een leuke visserij voor iedereen en met een beetje geluk een lekker visje voor in de pan.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.