Vis & water

Winnaars zeebaars enquête

4090
25 apr 2016

De enquête die Sportvisserij Nederland vorige maand onder zeebaarsvissers uitzette, is in totaal bijna 500 keer ingevuld. Onder de respondenten zijn inmiddels vijf mooie prijzen verloot die beschikbaar zijn gesteld door Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor.

Vorige maand kregen sportvissers die op en aan zee vissen de kans om mee te helpen aan een onderzoek naar de zeebaars. Aangezien het slecht gaat met deze vissoort, doet Sportvisserij Nederland research naar de paai- en opgroeigebieden van deze populaire sportvis langs de Nederlandse kust. Op basis van de door de bijna 500 sportvissers aangeleverde waardevolle informatie, worden verschillende gebieden in kaart gebracht waar potentieel een bijdrage wordt geleverd aan de zeebaarspopulatie.

Prijswinnaars

Onder degenen die de enquête hebben ingevuld, zijn inmiddels vijf prijzen verloot. De winnaars zijn: Boudewijn Kiers, Fokko Hak, Marc van der Meij, Kees Schouten en Richard Velthoen. Zij krijgen hun prijs - een waardebon van 50 euro die beschikbaar is gesteld door Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor te Vlaardingen - binnenkort thuisgestuurd. Verder wil Sportvisserij Nederland iedereen bedanken die deze enquête heeft ingevuld!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.