Vis & water

AH vergroot aanbod duurzame vis

5592
16 okt 2007

ZAANDAM - Albert Heijn gaat het aanbod duurzaam gevangen vis zowel bij de verse vis als het diepvriesassortiment uitbreiden.

Op de verpakkingen gaat Albert Heijn onder meer vermelden welke initiatieven de supermarktketen neemt op het gebied van duurzaamheid. De uitbreiding van het assortiment duurzaam gevangen vis komt voort uit de samenwerkingsovereenkomst die Albert Heijn en het Wereld Natuur Fonds hebben getekend.

Beide partijen tekenden voor een samenwerking voor 3 jaar. Albert Heijn zal op de winkelvloer haar klanten bewustmaken van het belang van duurzaam gevangen vis.

Motto
Dit gebeurt onder het motto 'wij spannen ons in voor duurzame visserij'. 'We vinden het belangrijk onze klanten eerlijk en goed te informeren over de vis die we in onze winkels verkopen. Samen met het Wereld Natuur Fonds en onze leveranciers willen we ons inspannen voor meer duurzame visserij', zegt directievoorzitter Dick Boer van Albert Heijn over de samenwerking.

Bron: distrifood.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.