Vis & water

Voorlichting en educatie Controle 2007: een vruchtbaar halfjaar

4416
03 jul 2007

Sportvisserij Nederland organiseert een breed pakket aan cursussen en voorlichting op het gebied van de controle van visdocumenten, jeugdwerk, visstandbeheer, wedstrijdcontrole en leden-administratie.

In het eerste halfjaar van 2007 - waarin ruim 1400 personen een cursus of voorlichtingsmiddag of -avond hebben bijgewoond - hebben hierbij vooral de wijzigingen in de Visserijwet en de controle van visdocumenten hoog op de agenda gestaan.

In totaal hebben meer dan duizend politiemensen, Boa's en verenigingscontroleurs een voorlichtingsmiddag of -avond bijgewoond over dit onderwerp. Op 6 juni is een zeer geslaagde themadag over dit onderwerp in samenwerking met de Vereniging Politie Dier- en Milieu-bescher-ming georganiseerd, waarbij maar liefst 250 politiemensen en Boa's aanwezig waren. Vooral de enorme belangstelling van politiemensen en Boa's geeft aan dat er een goede achtervang is voor de verenigingscontroleurs, waarvan er 44 de cursus controle visdocumenten hebben gevolgd.

In het najaar staan weer diverse cursussen controle, jeugdbegeleiding, vismeester en visstandbeheer gepland, waarvoor u zich via de website kunt inschrijven. De meeste cursussen zijn voor vrijwilligers van aangesloten verenigingen en federaties GRATIS!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.