Vis & water

Veldgids Controle Visdocumenten

5279
15 jan 2007

Sportvisserij Nederland heeft de Veldgids Controle Visdocumenten 2007 uitgebracht. Deze brochure is bedoeld om de controleurs van hengelsportverenigingen, buitengewone opsporingsambtenaren (BOA"s) en opsporingsambtenaren van politie en AID bij hun controles ten aanzien van de sportvisserij te informeren over de nieuwe visdocumenten en relevante wettelijke regelingen.

De veldgids wordt onder andere gebruikt voor de "opfris-avonden" van de hengelsportcontroleurs die thans in de regio worden verzorgd. Daarnaast zijn zij op aanvraag gratis bij Sportvisserij Nederland te verkrijgen ten behoeve van de hengelsportcontroleurs en opsporingsambtenaren.

Verder worden op dit moment Duitstalige foldertjes geproduceerd á la "Wat iedere sportvisser moet weten" voor de hengelsportverenigingen en hun verkooppunten. Deze zal binnen één a twee weken verschijnen, waarna ze besteld kunnen worden. De betreffende Nederlandstalige informatie is opgenomen in de Landelijke Lijst van Viswateren en de Kleine Lijst van Viswateren.

Daarnaast zal eind januari naar circa 40.000 Duitsers die in Nederland vissen en waarvan het adres bij Sportvisserij Nederland bekend is, een Duitstalig "Visblad" worden gestuurd, waarin de nodige informatie staat over de nieuwe Nederlandse visdocumenten (VISpas en Kleine VISpas). Extra exemplaren hiervan kunnen dan ook door hengelsportverenigingen bij Sportvisserij Nederland worden opgevraagd.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.