Vis & water

Sportvisserij Nederland vist met kamerleden

5847
06 nov 2006

Regelmatig nodigt Sportvisserij Nederland kamerleden en ambtenaren uit voor een dagje vissen. Meestal wordt er op snoekbaars gevist omdat vis beet krijgen nu eenmaal het leukste van het vissen is én de ervaren visgidsen waar we gebruik van maken bijna een vangstgarantie kunnen geven.

Begin november waren drie PVDA-coryfeeën te gast, te weten europarlementariër Dorette Corbey, en de Tweede Kamerleden Gerdi Verbeet en Luuk Blom. Zoals met alle gasten die de afgelopen jaren zijn uitgenodigd voor een visdag, genoten ook zij van de spanning van een plotselinge aanbeet, de spectaculaire dril van een snoekbaars en het plezier van het vissen.

Daarnaast ervaarden deze drukbezette volksvertegenwoordigers -ondanks de aanwezigheid van een VisTv camera- de ontspanning van een dag uitwaaien op het water.

Hoewel de PVDA volgens de Sportvisserij verkiezingswijzer 2006 (zie het novembernummer van Hét Visblad) de sportvisserij een warm hart toedraagt, is het altijd goed om in de praktijk te laten zien hoe leuk een dag vissen kan zijn.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.