Vis & water

40-jarig jubileum Hans Keijman

5797
06 nov 2006

Tijdens een geanimeerde en drukbezochte receptie ter ere van het 40-jarig bestaan van de HSV De Serpeling te Arnhem op zaterdag 4 november jl. is ook medeoprichter van de hengelsportvereniging Hans Keijman in het zonnetje gezet.

Hans was in 1966 reeds actief voor de destijds uit 12 leden maar inmiddels tot ruim 1.300 leden uitgegroeide hengelsportvereniging. Voor zijn grote inzet voor de hengelsportvereniging, werd Hans door de voorzitter van de vereniging tot ere-lid benoemd en kreeg hij daarvoor de bijbehorende gouden speld met diamantje opgespeld.

(Foto: Matchfishing.nl)

Ridder in de Orde van Oranje Nassau
Tot grote verrassing van de aanwezigen en met diepe ontroering van Hans zelf heeft het Hare Majesteit de Koningin behaagd om Hans Keijman te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De daarbij behorende versierselen werden Hans door burgemeester Mr. J.J.G.M. Geukers van de gemeente Westervoort opgespeld.

Hans is voor de voormalige NVVS, thans Sportvisserij Nederland, bijzonder actief geweest op het gebied van de organisatie van (internationale)viswedstrijden. Samen met zijn, helaas twee jaar geleden overleden, vrouw Bets en dochter Marion reisde Hans door heel Europa om de viswedstrijden bij te wonen en de wedstrijdvissers te motiveren.

Na 2000 is Hans het rustiger aan gaan doen. Thans is Hans voor Sportvisserij Nederland nog als COW-lid en als jurylid actief voor de Topcompetitie en de diverse Nederlandse Kampioenschappen. Wij hopen nog lang van de kunde en ervaring van Hans gebruik te mogen maken en wensen Hans en zijn dochter Marion nog vele goede en gezonde jaren toe.

Hans van Harte Gefeliciteerd namens Sportvisserij Nederland en de (Inter)Nationale wedstrijdvissers.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide