Roofvissen - hooked

19 dec 2015

Dennis Mes uit Nieuwerkerk a/d IJssel en Tamara Matser uit het naburige Capelle leerden elkaar kennen via internet. Hobby’s kwamen tijdens de eerste date niet ter sprake, maar een half jaar later vissen ze wekelijks samen. Op snoek, baars en snoekbaars. “In het begin deelden we telkens de hengel. Dat was verschrikkelijk! Ik heb er snel zelf een gekocht.”

Dennis en Tamara kennen elkaar nu ruim een half jaar. Dennis, fanatiek roofvisser, trof het: vriendin Tamara gaf geen kick toen hij na een paar dagen vertelde over zijn visverslaving. Ze had zelf nog nooit gevist. Dennis regelde daarom een Meevistoestemming voor Tamara. Ze was na die eerste keer direct ‘hooked’. “Die dag mocht ik het van Dennis ook proberen”, vertelt de Capelse dame enthousiast. “Dat had hij beter niet kunnen doen. We moesten de rest van de dag samen één hengel delen. Dat was verschrikkelijk! Na de eerste aanbeet en de adrenalinerush wilde ik zelf lekker doorpielen.” Hoewel Dennis thuis wel twintig hengels heeft, besloot Tamara snel zelf een hengeltje en VISpas te kopen. “Kijk eens wat een mooi exemplaar. En de shads, kleuren die niet mooi bij mijn nagels?”

Klik hier voor het hele artikel (pdf).

--> meer roofvissen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide