VISpas campagne 2011 gestart!

8685
04 mei 2011

Vanaf maandag 2 mei heb je de nieuwe radiospotjes van de landelijke publiciteitscampagne voor de VISpas 2011 voorbij kunnen horen komen. In combinatie met banners op verschillende websites en folders wordt de VISpas deze en volgende maand breed onder de aandacht gebracht.

De radiospots (luister ze hieronder) zullen in de perioden 2 mei - 15 mei en 23 mei - 14 juni te horen zijn op zes zenders: Radio 538, 3FM, Q-Music, ORN (regionale zenders), E-power en Radio 10. In totaal zullen ze 140 keer worden uitgezonden. De verwachting is dat 64% van de doelgroep (mannen in de leeftijd van 10 tot 60 jaar) één of meerdere keren wordt bereikt.

Luister hier de eerste spot (MP3)
Luister hier de tweede spot (MP3)

Naast de radiospots zullen in dezelfde perioden banners worden geplaatst op veel bekeken websites zoals MSN, buienradar, google adwords, Hyves, specifieke vissites en clickdistrict (o.a.Telegraaf, AD, Quote, telefoongids). Dit levert naar schatting 80 miljoen bannerviews en 100.000 doorclicks naar de website www.VISpas.nl op.


Betaalmat voor op de toonbank

Vanuit Sportvisserij Nederland worden de hengelsportwinkels geïnformeerd over de landelijke publiciteitscampagne en worden zij voorzien van raamstickers en lay-outs voor op de toonbank.

Folder 'Ga toch vissen!'

Verder worden momenteel weer folders ‘Ga toch vissen’ gemaakt en ingedrukt met verenigingsgegevens over de kosten van hun lidmaatschap en hun distributiepunten (hengelsportwinkels) voor de VISpas. Deze folders worden gratis uitgeleverd aan de hengelsportverenigingen die zich hiervoor hebben aangemeld.


Folder-op-maat 'Ga toch vissen!'

Deze verenigingen kunnen betreffende folders huis-aan-huis (laten) verspreiden en/of gebruiken bij hun publieksevenementen. Ook bij de campagne rond Nationale Hengeldag (28 mei) staat de kennismaking met de hengelsport en het lid worden van een hengelsportvereniging en de aanschaf van een VISpas centraal.

Banners voor verenigingswebsites

Let op: verenigingen kunnen hier banners in vertschillende afmetingen en formaten (.gif en flash) downloaden om op de site op te nemen. Sla het .zip-bestand op en pak 'm uit. Vervolgens heb je de beschikking over een groot aantal VISpas-banners.

-> Naar VISpas.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.