Informatieavonden automatische incasso

9686
04 apr 2012

Het versturen van facturen of acceptgiro’s is voor u als ledenadministrateur of penningmeester ieder jaar weer een heel karwei. Vervolgens moet u ook nog betalingen controleren en herinneringen versturen. Makkelijker is om over te stappen op de automatische incasso. Maar waar moet je beginnen?

Dit voorjaar worden diverse informatieavonden georganiseerd over de automatische incasso. Een eerste informatieavond in 2011 werd zo goed ontvangen, dat Sportvisserij Nederland deze avonden nu ook regionaal gaat houden.

HSV Limmen heeft de eerste avond bijgewoond en direct actie ondernomen. Hoe zij dat hebben aangepakt en hoe dit voor de vereniging heet uitgepakt lees je hier.

De uitnodiging voor de informatieavonden is enkele weken geleden per email gecommuniceerd aan alle ledenadministrateurs. Er is echter nog genoeg plek voor extra deelnemers op de volgende drie locaties:

  • 11-04-2012 op het kantoor van Sportvisserij Limburg in Roermond
  • 23-04-2012 op het kantoor van Sportvisserij MidWest Nederland in Uitgeest
  • 25-04-2012 bij het Biesbosch Bezoekerscentrum aan de Biesboschweg te Drimmelen

De informatieavonden beginnen om 19.30 uur en zullen rond 22.00 uur eindigen.

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar met uw verenigingsnummer en de NAW-gegevens (Naam-Adres-Woonplaats) van de deelnemers.

In de praktijk: HSV Limmen stapte over en zegt: DOEN!

Hengelsportvereniging Limmen heeft na een informatieavond van Sportvisserij Nederland besloten serieus over te stappen op automatische incasso’s. Lees hierna hoe zij dit voortvarend en naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

In de praktijk (PDF)
Avontuur automatische Incasso

Brief aan de leden (PDF)
HSV Limmen

Incassoformulier (PDF)
HSV Limmen

Er is ook nog ruimte voor extra deelnemers aan de cursus ledenadministratie. Voor deze cursus kunt u zich hier inschrijven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerben Koopmans (tel. 030-6058461) van Sportvisserij Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.