Brochure VISpas voor toeristen

10389
24 jun 2015

Om te zorgen dat ook sportvissers van buiten Nederland goed op de hoogte zijn van de visserijregels in Nederland en het gebruik van de VISpas, is de brochure 'Vissen? Altijd de VISpas mee!' gemaakt.

De brochure (pdf) is in diverse talen te downloaden of gratis te bestellen op de website van Sportvisserij Nederland. Vissen? Altijd de VISpas mee! Ook in de talen Pools  (pdf), Duits  (pdf) en Engels  (pdf).

Voorlichting en handhaving

Voor promotie- en voorlichtingsdoeleinden kunnen de folders worden neergelegd bij de verkooppunten als hengelsportverenigingen, hengelsportwinkeliers, jachthavens, campings of op plaatsen waar veel buitenlandse werknemers werken, inkopen doen of verblijven.

Handhaving

Uiteraard kunnen controleurs sportvisserij en opsporingsambtenaren (politie en Boa’s) de brochures ook gratis bestellen en vervolgens gebruiken als voorlichtingsmateriaal bij hun controlewerkzaamheden en contactmomenten aan de waterkant.

Buitenlandse websites

Bovendien zijn de (digitale) brochures ook geschikt voor publicatie op diverse buitenlandse sportvisserijwebsites, om daarmee een zo groot mogelijke groep buitenlandse sportvissers te bereiken met informatie over de visserijregels, gebruiksvoorwaarden en manieren om de VISpas te bestellen.

-> Bestel de brochure via ons bestelformulier promotiemateriaal.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.