Nieuwe koers voor Beet Magazine

4517
23 jun 2015

Vanaf juli heeft Beet een nieuwe koers te pakken. Een nieuwe frisse lay-out, maar ook inhoudelijk is er het nodige op de schop gegaan.

In vogelvlucht:

Volop interactie in de nieuwe Beet. Het beste voorbeeld? De rubriek ‘Meet, greet & fish’. Een Beetlezer mag op stap met een crack uit de sportvisserij. Ditmaal was dat Beet abonnee Dimitri Vekeman die aan de slag ging met niemand minder dan Steve Ringer. Dimitri kreeg met andere woorden privé les van de method goeroe!

Help, ik wil een molen! Geen overzicht van allerlei molens met ingewikkelde termen, maar praktische tips van heuse productontwikkelaars! Waar moet je op letten in de winkel? Is het aantal kogellagers nu echt zo belangrijk? Hoe kun je zien of je met kwaliteit of rommel te maken hebt?

Op veler verzoek is een oude rubriek van stal gehaald, Visweekend! Lukraak een visbestemming in eigen in de spotlights met tips over bepaalde visserijen en stekken op een presenteerblaadje.

Spraakmakend interview met misschien wel de meeste bekende sportvisser in ons land, Marco Kraal. Onhandelbaar als kind en achter de schermen bij VisTV!

Terug in de tijd met Ed Willems en zijn megavangst van 156,7 kilo; Iemand klokte het gebeuren en kon vertellen dat Ed op een gegeven moment 72 brasems per uur ving. Ongekend! Hoe heeft Ed dat zelf beleefd?!

Natuurlijk Rovers op de achterkant met dit keer onder andere een uitgebreid artikel over visboten. Welke soorten zijn er en waar moet je op letten bij je keuze?

Bron: Vipmedia/ Beet

Onze mening: ziet er goed uit mannen!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.