Studio Vis TV gemist? Kijk de eerste aflevering online terug (video)

10603
09 jan 2017

Afgelopen zondag startte het nieuwe seizoen van Studio Vis TV. In deze eerste aflevering ontving presentator Marco Kraal een interessante mix van gasten in de studio. Bekijk nu de uitzending online terug!


In alweer het vierde seizoen van dé sportvistalkshow van Nederland wordt de kijker acht weken op rij elke zondagochtend getrakteerd op ruim 50 minuten visnieuws, -plezier en achtergronden. Daarbij is ruim aandacht voor bijzondere verhalen van bekende en onbekende sportvissers.

Naast de echte visverhalen ontvangt presentator Marco Kraal in de vernieuwde studio ook een zeer breed scala aan mensen afkomstig uit sectoren die nauw met de hengelsport verbonden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het waterbeheer, de politiek, wetenschap en de media.


Klaas van der Eerden is te gast om te vertellen over 'Big Fish Klaas'

‘Big Fish Klaas’

Zo trappen we a.s. zondag af met tv-presentator en verwoed sportvisser Klaas van der Eerden. Vanaf maandag 9 januari wordt zijn nieuwe tv-programma ‘Big Fish Klaas’ op NPO3 uitgezonden. In Studio Vis TV vertelt Klaas zondag wat de kijker zoal kan verwachten van dit nieuwe visprogramma, waarin hij samen met BN-ers ‘s werelds meest spectaculaire visbestemmingen bezoekt.

In het tweede studioblok zijn Wietse van der Werf en Hielke Praagman van actieorganisatie The Black Fish – het grootste internationale netwerk van burgerinspecteurs op visserijgebied ter wereld – te gast. Tot slot is in deze eerste aflevering ook journalist annex taalkundige Frans Collignon studiogast. Hij komt vertellen over allerlei gekke of vergeten vissoorten met bijzondere namen, zoals de Frank Zappa vis, de snotolf en ‘t hoerenkind.


In Vis TV Next gaat Robert de Wilt samen met soortenjager Dirk Temmink achter bijzondere zeevissoorten aan

Vis TV Next en Vis TV Politiek

Naast interviews met studiogasten, keren ook vaste onderdelen terug in de uitzendingen. Zo gaat presentator Robert de Wilt in Vis TV Next elke week op pad met jonge vissers om een kijkje in hun wereld te nemen. In de eerste aflevering op 8 januari doet Robert dat met soortenjager Dirk Temmink. Ze gaan peuteren tussen de blokken op het zuiderhavenhoofd van Scheveningen. Waarom? Dat zie je zondag!

Nieuw is het item Vis TV Politiek, waarin we elke week een politieke partij aan de tand voelen over hun standpunten rond de hengelsport. Deze items vormen de opmaat naar de laatste uitzending die volledig in het teken staat van de sportvisserij en de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart. En dat is nog niet alles, want ook Mijn Visstek, Vis TV Tips en Vis TV op Reis zijn vaste onderdelen van dit nieuwe seizoen Studio Vis TV.

Check hier de promo van dit nieuwe seizoen Studio Vis TV:


Herhaling op VISTV.NL

Aflevering 1 van Studio Vis TV wordt aanstaande zondag 8 januari van 09.00 tot 9.55 uur uitgezonden op RTL 7. Mocht je de uitzending op televisie onverhoopt missen, dan kun je deze na de uitzending direct online terugkijken op www.vistv.nl.

Studio Vis TV wordt t/m 26 februari iedere zondagochtend op RTL 7 uitgezonden. De uitzendingen beginnen om 9.00 uur. Aansluitend wordt vanaf zondag 5 maart twaalf weken op rij een nieuw seizoen van Vis TV uitgezonden. Kijk voor meer informatie op www.vistv.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.