Studio Vis TV gemist? Kijk de aflevering online terug! (video)

16321
16 jan 2017

Afgelopen zondag was alweer de tweede aflevering Studio Vis TV. Deze keer waren onder andere Joop Bongers, directeur van Sportvisserij Nederland, en succesvol wedstrijdvisser Ramon Ansing te gast. Heb je de uitzending gemist? Kijk hem dan gratis online terug op vistv.nl


De eerste gast die bij Marco Kraal op de bank zit, is fanatiek sportvisser en fotograaf Bram Bokkers. Hij heeft al de halve wereld afgereisd voor spannende visavonturen. Veruit zijn meest spectaculaire reizen waren die naar het noorden van India. Tussen tijgers en in snel stromende rivieren belaagde hij daar de schitterende ‘Golden Masheer’.

Olympisch vissen

Is sportvissen een olympische sport? De internationale sportvisfederatie CIPS vindt van wel en gaat daarom een plan indienen bij het Olympisch Comité om de sport de olympische status te geven. Tijdens het tweede studioblok betogen Joop Bongers – directeur van Sportvisserij Nederland – en succesvol wedstrijdvisser Ramon Ansing waarom vissen inderdaad een olympische sport zou moeten zijn. Bongers legt uit hoe de wereld van het wedstrijdvissen in elkaar zit, terwijl Ansing als ervaringsdeskundige vertelt hoe hij het wedstrijdvissen beleeft als topsport.


Leontine van de Stadt en Robert Hughan vertellen over Wildernis onder Water

Nieuwe natuurserie

In het laatste blok vertellen tv-producent Leontine van de Stadt en onderwaterfilmer Robert Hughan over hun nieuwe project Wildernis onder Water. In deze zesdelige televisieserie krijg je een kijkje onder de waterspiegel. Schitterende beelden worden afgewisseld met interessante weetjes over het onderwaterleven. De producent en filmer vertellen hoe deze bijzondere serie tot stand kwam en wat we allemaal kunnen verwachten in de komende uitzendingen.


Robert de Wilt gaat op pad sporttalent van het jaar Jeffrey Bakkernes

Vis TV Next en Vis TV Politiek

In de vaste rubriek Vis TV Next blijft presentator Robert de Wilt in olympische sferen. Hij gaat op pad met Jeffrey Bakkernes. Deze jonge wedstrijdvisser werd op het eerste Sportvisserij Nederland Topsportgala gekozen tot sporttalent van het jaar. Terwijl de fanatieke visser voor de camera enkele mooie vissen vangt, vertelt hij over zijn leven als topsporter. In het nieuwe item Vis TV Politiek is SGP’er Elbert Dijkgraaf te gast. Hij vertelt over de standpunten van de SGP ten aanzien van de hengelsport. Verder zijn ook de andere vaste onderdelen - Mijn Visstek, Vis TV Tips en Vis TV op Reis - weer van de partij.

Bekijk hieronder alvast de promo voor komende aflevering:


Herhaling op VISTV.NL

Aflevering 2 van Studio Vis TV wordt aanstaande zondag 15 januari van 9.00 tot 9.55 uur uitgezonden op RTL 7. Mocht je de uitzending op televisie onverhoopt missen, dan kun je deze na de uitzending direct online terugkijken op www.vistv.nl.

Studio Vis TV wordt t/m 26 februari iedere zondagochtend op RTL 7 uitgezonden. De uitzendingen beginnen om 9.00 uur. Aansluitend wordt vanaf zondag 5 maart twaalf weken op rij een nieuw seizoen van Vis TV uitgezonden. Kijk voor meer informatie op www.vistv.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.