Enquête zeesportvisserij: doe mee en win een Shimano-zeebaarsset!

5404
29 nov 2021

De zeebaars wint al jaren aan populariteit binnen de Nederlandse sportvisserij, temeer omdat deze vissoort steeds beter gedijt in onze kustwateren. Om het belang van deze vis en de zeehengelsport preciezer in kaart te krijgen, is Sportvisserij Nederland samen met marktonderzoeksbureau Kantar een enquête onder zeevissers gestart.

Sportvisserij Nederland maakt zich al jaren sterk voor het behoud van het recht van sportvissers om zeebaars te vangen en mee te nemen voor eigen consumptie. Betrouwbare feiten en cijfers zijn van groot belang in de discussies die we hiervoor voeren. Daarom is Sportvisserij Nederland dit najaar een enquête gestart die de economische toegevoegde waarde van de zeehengelsport in het algemeen en zeebaars specifiek in kaart moet brengen.

Direct meedoen

Vis jij ook graag aan of op zee en is zeebaars voor jou een geliefde vis? Vul dan hier de enquête in en help ons om de sportvisserij op zeebaars in de toekomst te behouden. Met je deelname maak je tevens kans op één van de drie mooie Shimano zeebaarssets (hengel, molen en kunstaas) die Sportvisserij Nederland onder de deelnemers verloot. De enquête sluit op 1 januari 2022.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide