HSV Service

Leden werven voorjaar 2012

4463
07 feb 2012

De voorjaarsperiode is de perfecte tijd om leden te werven. Alle aangesloten hengelsportverenigingen hebben van Sportvisserij Nederland een brief gekregen waarin wordt opgeroepen om in het komende voorjaar een ledenwerfactie uit te voeren.

In de afgelopen jaren hebben meer dan 100 verenigingen de folder ‘Ga toch vissen!’ huisaanhuis verspreid. Hierin worden het plezier van het vissen en de voordelen van een lidmaatschap van een hengelsportvereniging onder de aandacht gebracht. De respons hierop was over het algemeen zeer positief. Dit voorjaar kunnen alle verenigingen opnieuw gratis aan deze ledenwerfactie meedoen.

Klik hier om de ‘Flyer Ga toch vissen! direct te bestellen.

Snel bestellen

Op de achterzijde van de folder is ruimte voor een verenigingsstempel of –sticker. Bij een afname van minimaal 5000 stuks kan de verenigingsinformatie op de achterzijde worden gedrukt. Dit is voor de vereniging geheel kostenloos, op voorwaarde dat de folders dit voorjaar (april/ mei) worden gebruikt voor huis-aan-huis verspreiding in het verenigingsgebied. Aanleveren van de gegevens kan tot half april, maar bij voorkeur zo snel mogelijk. De bedrukte folders worden dan in april of begin mei afgeleverd.

Kleine VISpashouders

Grotere verenigingen kunnen dit voorjaar ook een ledenwerfactie uitvoeren onder Kleine VISpashouders. Met behulp van Sportvisserij Nederland kan de vereniging alle Kleine VISpashouders in haar regio gericht aanschrijven. In de brief wordt gewezen op de beperkingen van de Kleine VISpas en de voordelen van de ‘echte’ VISpas en het lidmaatschap van de vereniging. Deze actie is in 2011 al bij enkele grotere verenigingen uitgevoerd, met een goed resultaat.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of het aanmelden voor een ledenwerfactie contact op met Gerwin Gerlach via gerlach@sportvisserijnederland.nl of 030-6058400.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.