HSV Service

Wêdkujesz? Zawsze miej przy sobie kartê VISpas!

7880
27 mei 2013

Dat is de titel van de Poolse Folder: Vissen? Altijd de VISpas mee!

Om te zorgen dat ook sportvissers van buiten Nederland goed op de hoogte zijn van de visserijregels in Nederland en de voorwaarden voor het vissen met de VISpas, is deze folder behalve in het Pools ook vertaald en verkrijgbaar in het Engels en Duits.

De folders kunnen worden meegegeven bij de verkooppunten van de (voorlopige)VISpas als hengelsportverenigingen, hengelsportwinkeliers, jachthavens en campings. Ook controleurs sportvisserij en opsporingsambtenaren (politie en Boa’s) kunnen deze folders gebruiken bij hun controle en voorlichtingswerkzaamheden aan de waterkant.

De folders zijn te downloaden op de website van Sportvisserij Nederland. Op de openingspagina zijn vlaggetjes van de verschillende landen afgebeeld, die aangeklikt kunnen worden waarna de informatie in de betreffende taal wordt geopend. Bovendien kunnen deze digitale folders ook worden aangeboden aan verschillende Engelse, Duitse en Poolse websites op sportvisserijgebied, om daarmee een zo groot mogelijke groep buitenlandse sportvissers te bereiken.

De folders zijn uiteraard ook te bestellen via deze link

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.