HSV Service

Waar blijft mijn VISpas? En andere veel gestelde vragen...

33455
20 jan 2016

Over de VISpas komen geregeld vragen binnen bij Sportvisserij Nederland. 'Waar blijft mijn VISpas? Wanneer krijg ik mijn nachtvis-sticker? Ik wil opzeggen, waar moet ik dat doen? Ik ben verhuisd, wat nu?'.

Je leest het antwoord op deze en vele andere veel gestelde vragen in onze Veel Gestelde Vragen rubriek.

Waar blijft mijn VISpas?

Op dit moment, aan het einde van het jaar, is de meest gestelde vraag: 'Waar blijft mijn VISpas?'. Normaal gesproken ontvangt iedere sportvisser die vóór 1 december heeft betaald, nog voor 1 januari de VISpas.

De VISpassen (VISpas, jeugdVISpas en zeeVISpas) voor de leden van hengelsportverenigingen zijn door Sportvisserij Nederland in de 2e helft van november aan de hengelsportverenigingen verzonden. Het is daarna aan de vereniging wanneer zij de VISpassen aan hun leden verstrekken. Sommige doen dit op hun vaste ledenavonden, anderen zullen dit gewoon per post doen.

Er zijn ook verenigingen die de verzending van de VISpassen rechtstreeks door Sportvisserij Nederland laten verzorgen. Zij kunnen contact opnemen via vispas@sportvisserijnederland.nl. Vermeld hierbij je adres en geboortedatum.

Leden die onlangs een nieuwe VISpas hebben besteld, en hiervoor een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) hebben ontvangen (online of in de winkel), kunnen de status van hun bestelling bekijken via “status aanvraag”.

-> Mocht je je VISpas niet op tijd ontvangen hebben, neem dan contact op met je vereniging of stuur een mail naar vispas@sportvisserijnederland.nl

Nachtvis- en/of derdehengelsticker

Als je online een Nachtvis- of Derdehengel toestemming koopt, ontvang je normaal gesproken binnen drie weken de sticker thuis. Het tijdelijke document dat je per mail ontvangt, is maximaal één maand geldig. Hiermee mag je direct vissen.

Als je hebt aangegeven dat je gebruik wilt maken van automatische incasso, en je hebt betaald vóór 10 december, ontvang je de sticker vóór 1 januari per post. Let op: deze wordt separaat van de VISpas(sen) verstuurd.

Mocht je je sticker niet op tijd ontvangen hebben, stuur dan een mail met je persoonlijke gegevens (adres, geboortedatum en bij voorkeur ook je Vispasnummer) naar nachtvissenderdehengel@vispas.nl

-> Lees hier meer Veel gestelde vragen en antwoorden (kies rubriek 'Visdocumenten/ VISpas').

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via ons contactformulier of via onze social media.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.