HSV Service

Kom jij ook naar de wedstrijd wervingsdagen? Meld je nu aan!

2287
15 jul 2022

In het weekend van 10 en 11 september organiseren zes bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportfederaties in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen wervingsdagen. Deze dagen zijn speciaal voor alle kinderen die kennis willen maken met of meer willen weten over het wedstrijdvissen. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en wil jij je in competitieverband meten met andere witvissers? Twijfel dan niet en geef je snel op.

Vanaf 09:30 uur ben je welkom op een van de locaties die in de onderstaande tabel vermeld staan. Op de wervingsdagen kun je bij wedstrijdcracks je licht opsteken over alles wat met wedstrijdvissen te maken heeft. Bovendien worden er twee wedstrijden gevist: van 10:30-12:00 uur en van 14:00-15:30 uur.

De wedstrijden zijn gericht op het witvissen met de vaste stok en met de feederhengel. Je kunt met je eigen materiaal deelnemen, maar er zijn ook vaste hengels beschikbaar die je kunt gebruiken. Na afloop van de wedstrijden volgt een prijsuitreiking, dus doe je best en wie weet val jij in de prijzen!
 
Ben je enthousiast en wil je meedoen? Meld je dan graag vooraf aan via het inschrijfformulier! Vrije inloop is ook mogelijk, maar zorg in dat geval dat je op tijd aanwezig bent – zeker als je de wedstrijden mee wilt vissen.
 
De lunch wordt verzorgd en na afloop ontvangt iedere deelnemer een rijk gevulde goodiebag!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.