Mag ik een verenigingswedstrijd organiseren?

Alleen sportactiviteiten met een kleinschalig karakter zijn toegestaan. Hierbij dient te worden voorkomen dat mensen zich onnodig veel verplaatsen. Houd uw activiteiten in deze fase klein en alleen voor uw eigen leden (circa 10 tot maximaal 30 personen) en binnen de gemeente (of buurgemeente) waar de activiteit plaatsvindt.

Klik hier (dossier) voor de meest recente voorwaarden die de overheid stelt aan het organiseren van wedstrijden. Hier staan de beperkingen t.a.v. leeftijdsgroepen en de regels voor verenigingsactiviteiten op wateren in eigen beheer (sportaccommodatie) dan wel op andere wateren (geen sportaccommodatie maar openbare ruimte).

Pas in een volgende fase zijn naar verwachting weer wedstrijden in een hogere frequentie, uitgebreidere vorm en groter aantal deelnemers door hengelsportverenigingen te organiseren.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.