Sharkatag 2015 helemaal vol

4619
10 jun 2015

Alle plekken voor Sharkatag 2015 zijn inmiddels vergeven. Het haaivisevenement duurt deze keer een dag langer. Naast een dag voor de VIP's waren er tijdens de 3 reguliere dagen 300 plaatsen voor avontuurlijke sportvissers beschrikbaar.

De inschrijvingen voor 9, 10 en 11 juli zitten nu helemaal vol. Inschrijven voor de reservelijst kan nog wel.

Het haaienseizoen is inmiddels van start, de eerste haaimeldingen druppelen binnen en nemen toe, en we hebben goede hoop op mooie haai vangsten tijdens het evenement. Vorig jaar werden in totaal 65 haaien gevangen, het jaar ervoor 210.

Tijdens het haaienvisevenement Sharkatag worden in een aantal dagen zoveel mogelijk door sportvissers gevangen haaien gemerkt. Er is weinig bekend over de hoeveelheid en verspreiding van haaien in EU wateren; vooral hun migratieroutes vormen een mysterie. Sharkatag helpt mee om populaties van haaien in kaart te brengen en mogelijk en te waarborgen voor de toekomst.

-> Lees hier meer over het evenement

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.