HSV Service

Volop Streetfishing in Nederland (video's)

6802
04 dec 2015

Streetfishing is 'de hype' inmiddels al wel ontgroeid. Jaarlijks worden meerdere grote Streetfish-evenementen georganiseerd en dat is een goede zaak. Onlangs vond voor het eerst Streetfishing Utrecht plaats en in september was er het Gunki Iron Tournament. In dit bericht twee mooie video's van deze twee happenings.

(Foto: Sander Boer)

Op 28 november organiseerde de Algemene Utrechtse Hengelaarsvereniging (AUHV) in samenwerking met Streetfishing Nederland 'Streetfishing Utrecht'. In totaal deden 96 'streetfishers' mee uit onder meer Japan, Rusland, Duitsland, Polen, België en uiteraard Nederland en dat was meteen een deelnemersrecord voor Streetfishing Nederland.

Het leverde bijzondere beelden op met sportvissers langs de mooie grachten onder toeziend oog van het winkelende publiek en de prachtige Dom. In totaal werden 5 soorten gevangen: snoek, snoekbaars, baars, roofblei en zelfs bot. Check de video:Gunki Iron Tournament: 24 uur vismarathon Rotterdam

Als we het dan toch over bijzondere streetfish-evenementen hebben, dan spant Gunki Iron Tournament toch wel de kroon. Dit mega-evenement vond op 26 en 27 september plaats in Rotterdam en werd mede georganiseerd door HSV Groot-Rotterdam. 24 uur non-stop vissen geblazen. Hier gaan we verder geen woorden aan vuil maken, de beelden spreken voor zich:


Gerelateerde berichten
22 sep 2015 Streetfishing: Nederland vs. België 5295 Streetfishing Nederland organiseert in samenwerking met de Snoekstudiegroep tijdens de SNB Pike Experience 2015 op 4 oktober a.s. een Streetfishing interland tussen Nederland en België. Dit is nog niet eerder vertoond in Nederland. 13 aug 2015 Streetfishing in NOS Zomercolumn (video) 5371 In de zomermaanden heeft de NOS in het journaal een zogenaamde 'Zomercolumn', waarbij reporters bijzondere onderwerpen belichten door het hele land heen. Vanmorgen nam journalist Nick Renooij de kijkers mee naar Amsterdam, om het fenomeen Streetfishing eens onder de loep te nemen. 23 jun 2015 Streetfishing Amsterdam: 'Liever vissen dan gamen' 6930 Met een hengel en een rugzak vol nepaas naar de gracht om even te vissen. Amsterdam ontdekt streetfishen. Eén Vandaag was erbij. 12 jun 2015 Finale jeugdcompetitie streetfishing in Amsterdam 4428 Zondag 21 juni is in Amsterdam de laatste wedstrijd van de streetfishing competitie. Acht teams met jongeren tussen de 14 en 21 jaar gaan proberen om zoveel en zo groot mogelijke roofvissen te vangen. 16 okt 2014 Streetfishing competitie Sportvisserij MidWest Nederland 6055 Sportvisserij MidWest Nederland is bezig met het opstarten van een streetfishing competitie voor hengelsportverenigingen. Deze competitie zal begin februari 2015 van start gaan en zal gehouden worden op verschillende plekken in het gebied waar Sportvisserij MidWest Nederland werkzaam is. Streetfishing is een snel groeiende tak van visserij op roofvis en vooral onder de jeugd erg populair. 17 jun 2013 Het bewijs: sportvissen is een levensstijl (video) 5025 Afgelopen zaterdag kon je op RTL4 kijken naar Lifestyle Xperience TV, met als thema 'Vrije tijd en vakantie'. In deze uitzending was er aandacht voor 'Street Fishing'. 15 aug 2012 Streetfishing Groningen verovert de stadsgrachten 6055 Na de kick off van het nieuwe seizoen in het Belgische Mechelen verplaatst het hele streetfishing circus zich naar het meest noordelijke punt van Nederland, namelijk Groningen. Met de reeds derde editie is Groningen inmiddels een van de klassiekers onder de Streetfishing wedstrijden. 19 dec 2011 Stadsvis is gewend aan lawaai 6610 ZWOLLE - Ze komen niet voor de koopzondag en zijn blij dat ze een bezoek aan een kerstmarkt kunnen overslaan. De ruim veertig jonge mannen met hengel die zondag langs de stadsgracht in Zwolle struinen, doen mee aan een wedstrijd 'streetfishing'.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide