Webwinkel

Welkom in de webwinkel van Sportvisserij Nederland. Hier vind je een breed assortiment aan sportvisserijproducten. Kies een rubriek aan de linkerzijde, kies je product en voeg het artikel toe aan de winkelwagen.

Betaling vindt plaats via Ideal De bestelde artikelen zullen uiterlijk binnen 1 week geleverd worden. Het welkomstgeschenk bij een abonnement van Hét VISblad wordt binnen 4 weken geleverd.


Verzendkosten 3,50 euro per bestelling. Bij bestellingen vanaf 15 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Uitgelicht:Eindejaarspakket L € 15,- Eindejaarspakket XL € 32,50VISpasmap XL € 7,50 Cap beige € 4,95

 

Voor eventuele vragen m.b.t. de webwinkel, vul je het contactformulier in (kies rubriek 'Winkel').

Kies een rubriek aan de linker kant.

MijnVISmaat Meetlint XL
Superhandig en compact MijnVISmaat meetlint (150cm) gemaakt van oprolbaar waterbestendig zeil. Voorzien van een opstaande harde plastic rand.
16,50 Meer info
Boek Een loos vissertje
EEN LOOS VISSERTJE ‘Een loos vissertje’ is een bundel van 51 bijzondere en gevarieerde visverhalen. In deze verhalen staat niet de techniek van het sportvissen, maar de sportvisser centraal. Hun belevenissen op en aan het water, vismaten, vrienden en familie vormen de onderwerpen in de verhalenbundel.
18,95 Meer info
Les requins, pocheteaux et raies de la Mer du Nord (carte d’identification)
Cette carte d’identification des requins, pocheteaux et raies de la Mer du Nord est destiné à être utilisé par les pêcheurs amateurs et professionnels, les poissonniers et les marchés de poissons. Et par exemple utilité pour matériels pédagogiques à l'école.
1,00 Meer info
Nieuwe donkerblauwe Sportvisserij Nederland cap
De nieuwste donker blauwe Sportvisserij Nederland cap
4,95 Meer info
Visstekkenkaart Flevoland
Een handige kaart die je van de nodige informatie voorziet om eens wat leuke vistrips binnen Flevoland te plannen.
4,95 Meer info
Handig VISpas-mapje
Je vispapieren hoeven vanaf nu niet meer in je vistas of -koffer rond te slingeren. Met de VISpasmap van Sportvisserij Nederland berg je alle pasjes, papieren en boekjes handig, overzichtelijk en goed beschermd bij elkaar op.
7,50 Meer info
Veldgids Controle visdocumenten
De Veldgids Controle visdocumenten is een praktische én ondersteunende veldgids voor controleurs van hengelsportverenigingen en opsporingsambtenaren.
1,50 Meer info
Visionair los exemplaar
HET vakblad over vis, visserij en visstandbeheer. Het kwartaalblad wordt uitgegeven door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de bijna twee miljoen sportvissers in ons land.
6,95 Meer info
Sportvisserij Nederland Cap Beige
De populaire Sportvisserij Nederland Cap in de kleur beige
4,95 Meer info
Visionair abonnement
HET vakblad over vis, visserij en visstandbeheer. Het kwartaalblad wordt uitgegeven door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de bijna twee miljoen sportvissers in ons land.
24,95 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.