Aanvullingslijst 2024

De in deze lijst vermelde wateren zijn een aanvulling op de Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren 2022 - 2024.

De in deze lijst vermelde wateren zijn een aanvulling op de Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren 2022 - 2024. In deze wateren mag worden gevist met twee hengels en alle wettelijke toegestane aassoorten, tenzij anders aangegeven bij de wateren.

Deze aanvullingslijst van viswateren op zich geeft geen enkel recht. De houder dient een voor dat jaar geldige VISpas in bezit te hebben en dient zich te houden aan de algemene voorwaarden, zoals vermeld in de Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren en de voorwaarden zoals vermeld bij de verschillende federaties.

Bij het vissen dient u, naast de VISpas en de Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren 2022 - 2024 de aanvullingslijst bij u te hebben en bij controle te kunnen tonen. In plaats van deze lijsten mag u ook de VISplanner tonen (ook beschikbaar als gratis app in Google Play en App Store).

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.