Webwinkel

Welkom in de webwinkel van Sportvisserij Nederland. Hier vind je een breed assortiment aan sportvisserijproducten. Kies een rubriek aan de linkerzijde, kies je product en voeg het artikel toe aan de winkelwagen.

Betaling vindt plaats via Ideal De bestelde artikelen zullen uiterlijk binnen 1 week geleverd worden. Het welkomstgeschenk bij een abonnement van Hét VISblad wordt binnen 4 weken geleverd.


Verzendkosten 3,50 euro per bestelling. Bij bestellingen vanaf 20 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Uitgelicht:

VISpasmap XL € 7,50 Cap beige € 4,95

 

Voor eventuele vragen m.b.t. de webwinkel, vul je het contactformulier in (kies rubriek 'Winkel').

Kies een rubriek aan de linker kant.

Sticker vliegvisser groot (25 x 25 cm)
Ben je een trotse sportvisser en wil je dit aan iedereen laten zien? Dan zijn deze hengelsportstickers echt iets voor jou. Deze leuke stickers plak je op je auto, boot of viskist. Dankzij de professionele kwaliteit blijven ze lang zitten. Vergeet niet uw kleurkeuze door te geven (zwart, zilver of wit)
9,95 Meer info
Sticker vliegvisser klein (15 x 15 cm)
Ben je een trotse sportvisser en wil je dit aan iedereen laten zien? Dan zijn deze hengelsportstickers echt iets voor jou. Deze leuke stickers plak je op je auto, boot of viskist. Dankzij de professionele kwaliteit blijven ze lang zitten. Vergeet niet uw kleurkeuze door te geven (zwart, zilver of wit)
5,25 Meer info
Boek: Vissen - mijn passie, mijn leven
Witvisicoon en bondscoach Jan van Schendel heeft zijn bijzondere vissersleven samengevat in het boek ‘Vissen: mijn passie, mijn leven’. ‘Vissen: mijn passie, mijn leven’ geeft een uniek kijkje achter de schermen van de internationale wedstrijdvisserij.
19,95 Meer info
Boek ‘IN DE DIEPTE, hoogtepunten uit tien duikexpedities in de Noordzee’
34 duikers, waaronder fotografen en wetenschappers, hebben zich gezamenlijk ingespannen om een prachtig koffietafelboek te maken over de Noordzee ter afsluiting van 10 expedities die Stichting Duik de Noordzee Schoon samen met het Wereld Natuur Fonds en Stichting De Noordzee sinds 2011 heeft georganiseerd. Prijs: 25 euro = inclusief verzendkosten!
25,00 Meer info
Actiecamera Vicson VAC-0103
Op YouTube zie je veel filmpjes die zijn gemaakt met een actiecamera oftewel ‘action cam’. Er zijn steeds meer betaalbare exemplaren te koop en een goed voorbeeld hiervan is de Vicson Action Camera. Het zeer complete model VAC-0103 is door ons getest en uitstekend bevonden!
95,00 Meer info
Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019 - 2020 - 2021
Samen met je VISpas vormt de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren de schriftelijke toestemming om ergens te mogen vissen. In de lijsten van VISwateren zijn de wateren opgenomen, waar je mag vissen met het betreffende document.
1,50 Meer info
Tekenpas
De tekenpas is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, biologen en gespecialiseerde artsen en is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Bovendien past de kaart gemakkelijk in je portemonnee of in het VISpasmapje van Sportvisserij Nederland
3,00 Meer info
Boek Een loos vissertje
EEN LOOS VISSERTJE ‘Een loos vissertje’ is een bundel van 51 bijzondere en gevarieerde visverhalen. In deze verhalen staat niet de techniek van het sportvissen, maar de sportvisser centraal. Hun belevenissen op en aan het water, vismaten, vrienden en familie vormen de onderwerpen in de verhalenbundel.
18,95 Meer info
Les requins, pocheteaux et raies de la Mer du Nord (carte d’identification)
Cette carte d’identification des requins, pocheteaux et raies de la Mer du Nord est destiné à être utilisé par les pêcheurs amateurs et professionnels, les poissonniers et les marchés de poissons. Et par exemple utilité pour matériels pédagogiques à l'école.
1,00 Meer info
Nieuwe donkerblauwe Sportvisserij Nederland cap
De nieuwste donker blauwe Sportvisserij Nederland cap
4,95 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.