Overig

Sportvisserij Nederland Cap Beige
De populaire Sportvisserij Nederland Cap in de kleur beige
4,95 Meer info
Stekkieset: Keycord met hakensteker + Boekje 'Vissen doe je zo! De vaste hengel'
Met dit Stekkiesetje kun je direct aan de slag voor het vissen met de vaste hengel.
3,50 Meer info
Keycord met hakensteker
Altijd je hakensteker bij de hand!
2,50 Meer info
Zeevissen-meetsticker
Nieuw in de webwinkel van Sportvisserij Nederland: de handige zeevissen meetsticker, mét de diverse minimummaten erop.
1,00 Meer info
Zoekkaart Zeevissen
In onze Noordzee leven net als in onze sloten, vijvers en rivieren vissen. Vissen onder water kun je niet goed bekijken. Daarom moet je ze eerst uit het water halen! De meeste vissen kun je gemakkelijk herkennen. Als je maar weet waar je naar moet kijken. Maar van elke gevangen vis kun je precies bepalen welke vis het is. Deze Zoekkaart Zeevissen helpt daarbij.
1,00 Meer info
Zoekkaart Haaien en Roggen A3
De zoekkaart “Haaien, vleten en roggen” is bedoeld voor gebruik door sport- en beroepsvissers, voor vishandelaren en op visveilingen. En wordt bijvoorbeeld gebruikt als leuk en informatief lesmateriaal op school. De kaart is spatwatervast en beschikbaar in A3 formaat. In het Nederlands Engels en Frans.
1,00 Meer info
Zoekkaart exotische vissen
Hoe weet je nu precies wat je hebt gevangen als je een exoot aan de haak hebt? Daarom vond Sportvisserij Nederland het de hoogste tijd de in ons land voorkomende exoten eens op een rijtje te zetten.
1,00 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.